Ik heb hulp nodig met dit experiment! Kost je nog geen 2 minuten tijd!

In januari van dit jaar schreef ik een blog, naja, meer een to-do-list.
Een van de dingen die daar op staan is om weer eens wat ideeën uit te gaan werken, schulden aflossen en mensen belangeloos te gaan helpen.

Inmiddels heb ik voor iemand al een eigen blog gemaakt en haar een eigen domeinnaam gegeven zodat ze haar eigen creativiteit kan laten zien.
Ben ik om 3 uur in de nacht 20 kilometer heen en 20 kilometer terug gereden om 2 mensen te helpen met het verhelpen van de piepjes van de brandmelder zodat zij beide normaal konden gaan slapen. En nu ga ik proberen om 3 vliegen in 1 klap te slaan.

Door middel van een video hoop ik heel veel views te krijgen, die daarmee reclame-inkomsten genereren, zo kan ik mijn creativiteit/idee uiten, mijzelf van een extra brood voorzien en een goed doel steunen.

Daarbij heb ik wel jullie hulp nodig!

Ik wil proberen deze video door zoveel mogelijk mensen te laten zien, dus kijk deze video van 1 minuut 20, irriteer je een keer niet aan de reclame en steun zonder dat het je ook maar 1 cent kost het goede doel. En niet te vergeten. Delen deze video! Zodat nog meer mensen de video kunnen zien 🙂

Ik zal je jullie uiteraard op de hoogte houden hoe het verloopt, kan natuurlijk ook floppen, maar agh, ik heb het dan wel geprobeerd!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *