that’s me!

Geboren in Amsterdam maar getogen en opgegroeid in Almere. Ik voel me dan ook echt een Almeerder, met een Amsterdams accent.

Na mijn schooltijd heb ik een paar jaar in het Hilversumse mediacircus gewerkt maar nu alweer ruim 10 jaar bij Omroep Flevoland in Lelystad, een echte Flevolander zou je zeggen!

 

In 2006 ben ik gaan samenwonen met mijn vriendin en zijn in 2008 en nog eens in 2009 trotse papa en mama geworden van onze fantastische zonen Luca en Stijn.

 

Waarom nou deze site? Heel simpel.. Ik ben overal en nergens actief op internet via de social media, het nadeel is dat er overal en nergens wat staat en op deze manier probeer ik (voor mijzelf) een mooi overzicht te houden.

Maar ook 1 plek waar mijn blogs, vlogs en oude filmpjes die ik tijdens mijn tijd bij het jongeren tv-programma Beneden Peil van Omroep Flevoland heb gemaakt, maar ook filmpjes van na die tijd 😉

In december 2011 bedacht ik te gaan vloggen, bloggen via een video, ik dacht om 1x per week een nieuwe vlog te maken, na 2 maanden en 2 vlogs, bleek dit idee al mislukt, te ambitieus.. Mijn nieuwe voornemen is om zo nu en dan te vloggen en me niet aan een deadline te houden..

2013 was het jaar dat mijn leven nogal op zijn kop stond en nu ben ik single en zie ik gelukkig nog vaak mijn kinderen. 🙂

Soms heb ik iets dat ik kwijt moet. En daar is soms een vlog niet voor nodig maar heb ik zin om het te schrijven en dan blog ik. Ook dat zonder regelmaat en verwacht van mij niet dat het taal en spelling-foutloos is.

Wil je echt meer van me willen weten? Volg me dan ergens via een socialmedia netwerk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *