Props To De Piemel Producties – Have you ever been mellow?

Vroeger, toen ik nog jong en onbedorven was, had ik nog wel eens creatieve uitspattingen die te zien waren op TV bij Omroep Flevoland. In het programma “Beneden Peil” dat voor en door jongeren werd gemaakt.
Op de pagina BP laat ik een paar masterpieces zien… (ugh ugh…)

Toen ik een keer een brainwave had ging ik samen met Evert-Jan een videoclip nadoen maar dan op andere manier.

Na hard te hebben nagedacht was Have You Ever Been Mellow van de Party Animals de eerste die we herproduceerde….


De eerste videoclip van “Props to de Piemel Producties” is een feit in de herfst van 2003 werd binnen 3 kleine uurtjes deze clip gedraaid in Almere. Bij Lex (ouderlijk) thuis, onderweg op de Hogering en bij de Noorderplassen.

Evert-Jan en ik hebben zelf alles gefilmd en soms gebruikten we pak meel als verhoging of lieten de camera op het dak van de auto staan. 1 shot is vanuit het bovenste raam vanuit het huis gefilmd door Jur Wind (het broertje van mij). Het monteren duurde iets langer dan het filmen, zo een 7 uur door mijzelf.

Het is een hit want nog steeds horen wij hier zwaaaar positieve berichten er over!

1e uitzending: 22 november 2003 Artiesten: Lex Wind, Evert-Jan van Sluis Camera: Evert-Jan van Sluis, Lex en Jur Wind Montage: Lex Wind Assistentie: het dak van een auto, en een pak meel

Comments

comments

2 comments

  1. Hahahah volgens mij ben je wel jong, maar onbedorven niet geweest. Ik kan me deze tijd nog goed herinneren. Leuk om weer terug te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *