VLOG 3 – Een camera-app-review

Aangezien ik het VLOGGEN niet helemaal wil vergeten heb ik bij wijze van test direct een Camera app uitgeprobeerd, VLOGGEN gaat nu eenmaal makkelijk onderweg, als je iets ziet, wilt laten zien OF als er ineens een brainwave is die de moeite waard is om te filmen.. en dan is een goed werkend mobieltje wel erg handig…

En DAT was juist het probleem.. Sinds een nieuwe software update op de Samsung Galaxy S2 naar Android 4.0 oftewel Ice Cream Sandwich, lopen alle video’s die ik schiet uit sync, het beeld loopt langer door dan het audio..

Vrij kansloos dus! Na wat gecheck zei mijn collega Herre Zwart (die een iPhone heeft) probeer de volgende cameraapp eens: ICS camera+ En dat wil ik voor 99 eurocent wel eens proberen!

Dus bij deze een APP-review/VLOG#3

 

To be continued…

Comments

comments

15 comments

 1. Herre Zwart zegt:

  Briljante video Lex Wind! Maar eh jammer van de lipsync, was ver te zoeken! Hahaha. Vrees dat je nog wel wat eurootjes kwijt bent met het vinden van een goede app voor het schieten van video's.

 2. Lex Wind zegt:

  Herre Zwart Moet je na gaan dat het eerste gedeelte behoorlijk is rechtgetrokken doordat ik m eerst naar Youtube heb geupload, het 2e gedeelte is rechtstreekse import… Vrij kansloos dus.. Denk dat ik maandag Ome Samsung eens ga bellen ofzo…

  • Eddy Witkamp zegt:

   Ik heb ook een S2 met ICS (wel CM9 dan, hoef geen Samsung software) en de cam werkt prima, dus of Samsung heeft iets verkloot met de update, of je hardware is niet lekker meer.

  • Eddy Witkamp zegt:

   Al eens geprobeerd om de Gegevens van de Camera app te verwijderen? (via settings – apps)

  • Lex Wind zegt:

   @eddy ik heb van nog iemand met een SGS2 met ICS die hetzelfde probleem heeft.. Lijkt erop dat Samsung iets verkut heeft… En aangezien het de telefoon van de zaak is, wil ik m niet rooten en custom rommen..

   Al is er op deze manier niet mee te werken als je de videofunctie wilt gaan gebruiken voor de nieuwsvoorziening

  • Eddy Witkamp zegt:

   Downgrade naar GB dan?

 3. Lex Wind zegt:

  Herre Zwart Moet je na gaan dat het eerste gedeelte behoorlijk is rechtgetrokken doordat ik m eerst naar Youtube heb geupload, het 2e gedeelte is rechtstreekse import… Vrij kansloos dus.. Denk dat ik maandag Ome Samsung eens ga bellen ofzo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *