Raymond, Bedankt!

Mijn meer dan zeer gewaardeerde (inmiddels ex-)collega en vriend Raymond Klaassen heeft vandaag zijn laatste werkdag gehad bij Omroep Flevoland..

Nadat ik de afgelopen tijd van meerdere zeer gewaardeerde collega’s afscheid heb moeten nemen was het vandaag de dag van Ray. Hij gaat een nieuw avontuur beginnen, wat natuurlijk heel tof voor hem is en wat ik hem meer dan alles gun!

Raymond wilde geen afscheidsborrels, quizen of wat dan ook, hij had een paar mensen gevraagd alles tegen te houden als er iemand een plan voor zoiets zou hebben.
Wij hebben ons aan ons woord gehouden maar ik en Job Ammerlaan konden dit niet ongezien voorbij laten gaan! Toen Raymond klaar was met zijn dienst ging de video online, prachtige fragmenten van hem bij Omroep Flevoland of creaties die we samen hebben gemaakt in onze pauzes of daarbuiten. Er is nog zoveel meer, maar niet alles is geschikt voor het openbare web 😉

Raymond, het gaat je goed, ik ga je missen! Maar wat was het fantastisch!
We beginnen met je eerste (sorry van de lage baggerkwaliteit) en eindigen met je allerlaatste televisieweerbericht voor de omroep 😉

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *