Vlog van 21 mei 2016 – Een spannend niet besteld pakketje!

Vandaag was een uitslaapdag, maar nog wel de tijd gevonden om m’n zwembad te onderhouden en te upgraden.
Sprong ik in de auto om m’n zusje te gaan redden en kreeg ik ook nog een pakketje uit China bezorgd… Maar ik had helemaal niets besteld! Zou ik worden terug gepakt door mijn vrienden omdat ik een anusdildo in een van mijn vrienden zijn koffer had gestopt toen we naar Praag gingen?

Een duimpje omhoog en abonneren op mijn youtubekanaal: www.youtube.com/lexwind vind ik natuurlijk helemaal geweldig 🙂

Volg mij via:
www.youtube.com/lexwind
www.instagram.com/lexwind
www.facebook.com/lexwind
www.twitter.com/lexwind
en op snapchat: lexwind1982

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *