Vlog van 28 mei 2016 – Meet and Greet Politie Almere Buiten Hout #PAB247

Zaterdag 28 mei 2016 hield de Politie Almere Buiten Hout voor de 3e keer een Meet and Greet met de politie op het Globeplein in Almere Buiten. Ik was er met de kids bij en we hebben ons meer dan prima vermaakt!

En wat ook leuk was, de video’s die ik gemaakt had van de eerste volgdienst die ik mee was geweest werden voor het eerst vertoond aan het publiek! Erg leuk de reacties van (on)bekende mensen, die zelfs vanuit Tilburg hierheen gekomen waren!

Een duimpje omhoog en abonneren op mijn youtubekanaal: vind ik natuurlijk helemaal geweldig 🙂

Volg mij via:
www.youtube.com/lexwind
www.instagram.com/lexwind
www.facebook.com/lexwind
www.twitter.com/lexwind
en op snapchat: lexwind1982

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *