Vlog van woensdag 18 mei 2016 – Zitten we midden in een aanhouding!

We gaan een nog even en ijsje eten bij de IJspressi, als er op weg daar naartoe, een gozer niet wil luisteren en wordt aangehouden!

Papa niet filmen! Gewoon doorlopen papa! Tja, dan heeft ie de verkeerde papa… Luca zijn redding: mn accu is op 🙁 Maar toch nog iets kunnen draaien!
Altijd mooi om te zien, de helden van Politie Almere Buiten in actie, en geloof mij, je kunt ze slechter treffen! Alleen als je niet wil luisteren en een beetje tof gaat lopen doen. Dan ben je de lul. En terecht!

Maar wat maakten we nog meer mee? Ik mocht na een jaar weer eens een ochtenddienst draaien… om 6 uur op de fabriek… Hoe ik dat overleefde en hoe goed m’n kids helpen bij het koken kun je zien, in deze vlog 🙂

Een duimpje omhoog en abonneren op mijn youtubekanaal: www.youtube.com/lexwind vind ik natuurlijk helemaal geweldig 🙂

Volg mij via:
www.youtube.com/lexwind
www.instagram.com/lexwind
www.facebook.com/lexwind
www.twitter.com/lexwind
en op snapchat: lexwind1982

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *