VLOG van woensdag 13 juli 2016 – Mijn TV-carrière uitgelicht ;)

Ik mocht na maaaanden weer eens Beneden Peil monteren, nu zullen vast mensen denken, Beneden Wattuh? Beneden Peil is het jongerenTVprogramma van Omroep Flevoland. Zo’n 14 jaar geleden begon ik als vrijwilliger, samen met een stuk of 10 andere vrijwilligers uit heel de provincie, gewapend met een camera televisie-items te maken. (Ik laat in deze vlog een paar hoogstandjes zien ;))

Nadat Frank en ik klaar waren ging ik nog even langs mn maatje Bryan, mn camera is eindelijk terug dus de plannen die we hadden voor het Youtubekanaal BigFatPandaFart kunnen we eindelijk gaan uitwerken 🙂

Duimpie omhoog vind ik leuk en abonneren zou ik ook tof vinden 🙂

Volg mij via:
www.youtube.com/lexwind
www.instagram.com/lexwind
www.facebook.com/lexwind
www.twitter.com/lexwind
en op snapchat: lexwind1982

Comments

comments

Comments are closed.